Vi skapade denna sidan för att hjälpa andra föräldrar. Många blir föräldrar tidigt i livet och inte har någon vägledning. Vi vill finnas här som ett extra stöd på internet med artiklar om det mesta kring småbarn och familj i allmänhet.

Vi hoppas att ni kan hitta något intressant i någon av våra artiklar och har nytta av det. Kanske bara för att veta hur andra föräldrar gör och tänker. Vi har tre barn ifrån fyra upp till tio år gamla. Alla med sina egna bekymmer och problem som man aldrig i hela sin vildaste fantasi trodde man skulle behöva genomgå och lösa. Det är tillexempel inte alltid enkelt att natta sitt barn. Vi hade otroliga problem med våra barn, vi testade allt man kan tänka sig. Lösningen var inget vi kunde ha gjort något åt, det krävdes melatoninrecept för att förenkla nattningen på två utav dem.

Så vi hoppas att vi kan hjälp dig, som har bekymmer med vissa stadier i ditt föräldraskap, kunna ge ett slags stöd och förståelse. Det är inte alltid lätt, det finns inga metoder som passar alla barn för varenda unge där ute är unik.